Merhaba arkadaşlar, internette izlediğimiz videoları,dizileri veya filmleri bilgisayarımıza indirmek isteriz ancak bazen bunu başaramayız yada biraz uğraşmamız gerekir. Bu sorunu çözmek için birçok program mevcuttur ancak programsız olarak indirmek zorunda kalabiliriz.

Varsayalım herhangi bir programınız yok ve bir siteden dizi,film veya herhangi bir videoyu indirmek istediniz. Peki nasıl indirirsiniz?

Bu yazımızda sizinle bu konuda bir paylaşım yapmak istedik. Kullanımı oldukça basit ve kullanışlı. Öncelikle indirmek istediğiniz videoyu belirleyin.

 

 

Yukarıdaki gibi bir internet sayfasından bir dizi videosu seçtiğinizi farz edelim. Yapmanız gereken boş bir alana sağ tıklamak ve öğeyi incele demek.

 

 

Öğeyi incele dedikten sonra karşınıza bir panel gelecek.

 

 

Burada ister kendiniz videoyu seçerek bulursunuz isterseniz arama kısmına iframe, video gibi terim yazarak otomatik bulmasını sağlayabilirsiniz. Yukarıda yer alan resimde iframe kodu içinde bir link göreceksiniz. Bu link oldukça uzun ve karmaşık bir link ama gözünüz korkmasın. O linki kopyala yapıştır yaparak yeni sayfada açın.

 

 

Yeni sayfada açınca tam sayfalık bir video karşınıza çıkacak. Yapmanız gereken ctrl+s yaparak videoyu pc’ye indirmek.

Şimdi en baştan kısaca ele alırsak;

* Yükleyeceğimiz videoyu buluyoruz.
* Video sayfasında boş bir alana sağ tıklayıp öğeyi incele diyoruz.
* Site kaynak kodları arasından videonun linkini bulup yeni sekmede açıyoruz.
* ctrl+s yaparak (web sayfasını tümüyle kısmını seçerek) bilgisayarımıza indiriyoruz.
Artık istediğiniz bilgisayarda istediğiniz zaman istediğiniz videoyu bu yöntemle indirebilir, herhangi bir programa bağlı kalmadan işinizi görebilirsiniz.

3 thoughts on “Programsız Video İndirme

  1. Dediğinizi yaptım birkaç dosya indi ama video inmedi yardımcı olabilir misiniz ?

    1. Merhaba;

      İki ihtimal var.

      Birincisi; video linkini doğru seçmemiş olabilirsiniz. İndirmek istediğiniz videonun sayfasını paylaşırsanız deneyebilirim.
      İkincisi ise girmiş olduğunuz site, video’yu indirmenize müsaade etmiyor olabilir. Bu durumda programsız olarak indiremezsiniz maalesef.

Comments are closed.