İnternetten Para Kazanma – ClixSense

Bilgisayar karşısında vakti olan ve bu vakti paya çevirmek isteyen çok sayıda insan var. En büyük sorunları ise güvenilir ve yapılabilir işler bulmak, bu işlerin karşılığını alabilmek.

Birçok site bu konuda vaadlerde bulunsa da maalesef gerçekleri söylememekte, kazandığınız paraları size ödememekte ve emeğinizin karşılığını alamamaktasınız.

İşte bu noktada ClixSense ortaya çıkıyor. Oldukça güvenli olan ve tüm dünyada kendini kanıtlamış olan bu site sayesinde internet üzerinden oldukça basit yollarla para kazanabilirsiniz. Bu site sizi zengin etmese de oldukça faydalı bir destek sunacaktır.

Doların TL karşısında değerli olduğu günlerde, 2 dolar bile kazansanız 8 liraya yakın para kazancınız olacak, Eğer bu işi kaparsanız çok daha fazlasını kazanabileceksiniz.

Peki ne yapmak gerek? Nasıl kayıt olunur?

Öncelikle yapmanız gereken BURAYA TIKLAMAK. Açılan sayfadan ClixSense sitesine üye olacağız.
Sitenin en kötü yanı Türkçe hizmeti yok ancak çeviri özelliğini kullanarak Türkçe yapabilirsiniz. Bu sayede kullanımında oldukça kolaylık sağlanacaktır.
Üye olduktan sonra karşınıza ana sayfa gelecek. Sayfanın üst kısmında Survey (yani anket), Cash Offer ( yani paralı teklifler), Task ( görevler) gibi menüler gelecek. En çok kazandıran anketler. Bu makaleyi yazdığım gün içinde 2 anket doldurarak 2.39 dolar kazandım. Toplam 10-15 dk süren bu işlem için iyi para.
Görevlerin olduğu kısımda oldukça önemli. 0 lvl olarak başladığınız için ilk başlarda fazla görev çıkmayacaktır hatta ücretsiz olarak deneme görevler karşınıza çıkabilir. Biraz sabırla ve ingilizce bilginizle bu görevleri yerine getirerek lvl 1 olabilirsiniz. Böylece daha fazla görevi yapabilir daha fazla para kazanabilirsiniz. İngilizceniz yoksa translate kullanarak destek alabilirsiniz.
İnternetten para kazanmak için oldukça kullanışlı ve güvenli olan bu siteye mutlaka şans verin. Eğer o da size şans verirse, günlük 10-15 dolar gibi kazanç elde edebilirsiniz. Ayda 300-400 dolar kazananların olduğu bir platformda siz neden eksik kalasınız?
Kayıt olmak ve denemek ücretsiz, ödeme almak için 10 dolar kazancınız olmalı. 10 dolar kazanç elde edildiğinde ödemeyi alabilirsiniz. Ödeme için;

  • Payza
  • Skrill
  • Neteller
  • Pyoneer
  • Paytoo
  • Tango Card

hesaplarından birine sahip olmalısınız. Bu kısım önemli değil. Kazandıktan sonra her türlü ödemeyi alabilirsiniz.

NOT: Kaydolduktan sonra ClixAddon menüsünden tarayıcınıza uygun eklentiyi kurmanız şiddetle tavsiye edilir. Böylece anında anketleri öğrenebilir ve daha fazla kazanabilirsiniz.

Ücretsiz olarak denemek ve para kazanmak için buradan kayıt olabilirsiniz.

1 thought on “İnternetten Para Kazanma – ClixSense

  1. İnternetten para kazanmak isteyen arkadaşlar için çok faydalı bir yazı olmuş. Evde boş oturan herkesi anket doldurarak para kazanmaya davet ediyorum.

Comments are closed.