TRON Coin (TRX) Nedir? Nasıl Alınır? Son Gelişmeler

TRON Coin, diğer altcoinler gibi bir para birimi.  Bu para biriminin simgesi TRX ve Binance gibi sitelerden alınabiliyor. Singapur merkezli bir proje olan TRON Coin dünya çapında eğlence sektöründe var olmaya çalışıyor.

10 Milyondan fazla kullanıcısı olan Pei Wo APP ile partnerlik yapan ve bu alanda kendini geliştirmeye çalışan bir altcoin konumunda. Son olarak game.com adlı çevrimiçi oyun platformu ile stratejik bir işbirliğine imza attı.

Bu adımla beraber 2 gün içerisinde %150 fiyat artışına ulaştı. TRON’un yöneticileri sıklıkla oyun sektöründe olacaklarını da dile getiriyor. Eğlence sektörünün gelecekteki para birimi olması beklenen TRX’e ilgi de günden güne artıyor.
Son 2 saat içerisinde Binance’da işlem göre TRON Coin miktarının dolar karşılığı 2 Milyar olarak açıklandı. 2 Milyar dolar para, sadece 2 günde, bu altcoin için yatırım yaptı.Geçtiğimiz Salı günü TRON’un kurucusu Justin Sun, kişisel Twitter hesabı üzerinden NASDAQ’da listelenen dev şirketlerin TRON ile iletişime geçtiğini ve yakında çok büyüyeceklerini ifade eden bir tweet attı.Daha sonra ikinci bir tweet atan Justin Sun, “çok prestijli halka açık bir şirket” ile ortaklık kurulduğunu ve ayrıntıları gelecek hafta açıklayacağını söyledi.
Bu yazının kaleme alındığı saatlerde 0,20 Dolar seviyesinde olan TRX’in ilerleyen günlerde 1 Dolara kadar çıkması tahmin ediliyor. Her altcoinin kendisine has bir alanı var ve nasıl Ripple finans sektöründe öne çıkıyorsa, TRON’da eğlence ve oyun sektöründe ses getirmeye hazırlanıyor.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

TRON Coin (TRX) Nasıl Alınır?

Bu işe yeni girenler ve nasıl alınacağını bilmeyenler mutlaka olacaktır. Yardımcı olabilmek için kısaca anlatmaya çalışalım. Öncelikle Türkiye’de bir bitcoin hesabınız olmalı. Bu hesaba TL atarak Bitcoin alacaksınız. Aldığınız BTC’leri yurtdışında işlem gören bir cüzdana atmanız gerekiyor.
Bunun için önereceğimiz site Binance’dır. Bu site Türkiye’den en çok rağbet gören ve en çok işlem yapılan site. BTC’lerinizi buraya attıktan sonra sıra geldi TRX almaya. Market kısmına girip TRX alımı yapacaksınız ve işleminizi tamamlamış olacaksınız.
Peki bu adımları daha detaylı ve güzelce anlatan bir içerik var mı derseniz cevabımız evet olacaktır. Aşağıda yer alan linkleri lütfen inceleyiniz. Özellikle videolar oldukça açıklayıcı olacaktır.

Bitcoin ve Blockchain hakkında bilgi almak isterseniz lütfen buraya tıklayınız.
Türkiye’den BTC almak için PARİBU’yu öneriyoruz: Blog Yazımız İçin Tıklayınız
Altcoin almak için Binance‘ı öneriyoruz: Blog yazımız İçin Tıklayınız.
Son olarak aşağıda yer alan Twitter hesabı, TRON Coin kurucusa aittir ve yaptığı açıklamalar TRX’i etkilemektedir. Bir müjde verdiğinde hemen TRX alarak kazanç sağlayabilirsiniz. En son %150 yükselmeden hemen önce Twitter’dan mesaj atarak takipçilerine bilgi vermişti.