Bedava Coin Veren ve Değerlenmesi Beklenen Cüzdanlar

Bitcoin yada diğer alcoinleri almak yada satmak için çok sayıda yazı yazdık ama bu işlerin her biri için gerçek para harcamak gerekiyordu. Bu yazımızda ise para harcamadan nasıl kazançlı çıkabileceğinizi anlatacağız.

Piyasada çok sayıda altcoin mevcut. Bu altcoinler de bir zamanlar piyasaya yeni çıkma noktasındaydı ve ilk zamanlarında bedava coin yada token vererek kitleleri çekmeye çalışıyorlardı. O zamanlarda sadece üyelik açarak ciddi miktarda coin elde eden ve değeri artınca satıp para kazananlar olmuştu.

İşin güzel tarafı hala bu süreç devam etmekte. Piyasaya yeni çıkacak coin yada tokenler bedava olarak dağıtım yapmakta ve sadece üyelik istemekte. Karşılıksız olarak ve sadece üye olmak şartıyla coin kazanabilir ve kenarda tutabilirsiniz.

Açtığınız bu hesapları bir yerde kayıt ederek bekleyin ve ileri ki bir tarihte kontrol edin. Belki sizde ciddi bir kazanım elde edebilirsiniz.

Aşağıda vereceğimiz linklere üye olun ancak para yatırmayın. Ne kadar güvenilir oldukları tartışılır. Sadece üye olarak bedava coin yada tokenlerinizi alın.




6)POW


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});