SEO ve Hit Artırma, Sosyal Medyada Tanınma

Bir internet siteniz mi var? Facebook, Twitter yada İnstagram gibi sosyal medya platformlarında öne mi çıkmak istiyorsunuz? İnternette daha bilindik olmak, daha çok paylaşılmak mı istersiniz? İşte bu makale tam size göre.

Daha önce YTMonster ile ilgili izleyici artırma makalesi yazmıştık ve hit artırmak için Websyndic‘ten bahsetmiştik. En iyi SEO analiz siteleri makalemizle SEO alanında da yazılar yazmıştık. Bugün bu 3 makalenin ortak noktasında buluşacağız.

Linkcollider adlı bir site, kullanıcılarına kredi karşılığı paylaşım hizmeti sunmakta. Tıklama almak, sizin istediğiniz tweetleri atmak, facebook sayfası beğenmek, blog yazısı paylaşmak gibi çok sayıda özellik barındırmakta.

Kredileri isterseniz tıklamalar yaparak kazanabilirsiniz yada satın alabilirsiniz. İki yollada kredi kazanabilir ve bu kredilerle sitenizi yada sosyal medya adresinizi yaygınlaştırabilirsiniz.

Önce kayıt olmalısınız. Daha sonra ana paneli görebilecek ve makalenin devamını daha iyi anlayabileceksiniz. Kayıt olmak için aşağıdaki bannere tıklayabilirsiniz. İsterseniz BURADAN’da üye olabilirsiniz.

LinkCollider - Website Ranking Tool Using Social Media

Kayıt olduktan sonra artık siteye tam anlamıyla dahil oldunuz. Karşınıza çıkan menüden Submit a website kısmına tıklıyoruz. Açılan kısımdan istediğini seçip ekleyebilirsiniz. Toplamda 3 ekleme yapılabilmekte, daha fazlası için ücretli yükseltme işlemi yapmanız gerekecektir.

Sitenizi yada sosyal medya hesaplarınızı ekledikten sonra yapmanız gereken tek şey tokens kazanmak. Bunun için menüde yer alan collect tokens kısmına geliyoruz. Burada çok sayıda teklif karşınıza çıkacak.

En aşağıda Autosurf yazan kısma girdiğinizde otomatik olarak internet sitelerini dolaşacak ve size token kazandıracaktır. PC başında değilken uygulanabilecek güzel bir yöntemdir. Diğer yöntemler ise elle yapılmak zorunda. İster tweet paylaşın, ister facebook sayfası beğenin, ister tıklama yoluyla siteleri ziyaret edin. Ne isterseniz onu yapın ve tokenleri kazanın. Kazandıklarınız otomatik olarak, eklediğiniz site ve sosyal medya hesaplarınıza dağıtılacaktır.

Dashboard kısmından eklediğiniz site ve hesapları görebilir, kazandığınız tokenlerin nerelere gittiğini görebilirsiniz.

Tüm bu yazdıklarımıza ek olarak çok sayıda içerik mevcuttur. Backlinks ekleme, seo çalışmaları vb özellikleri de kullanabilirsiniz. Sayfanın en altında translate özelliğini kullanarak türkçe yapabilir ve ingilizceniz yoksa, daha anlaşılabilir hale getirebilirsiniz.

Yüklemek için yukarıdaki banneri kullanabilirsiniz, soru ve görüşleriniz için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

5 thoughts on “SEO ve Hit Artırma, Sosyal Medyada Tanınma

  1. Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

    Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind me asking what theme you’re using?
    (and don’t mind if I steal it? :P)

    I just launched my site –also built in wordpress like yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

    In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd” on Google (would appreciate any feedback) – it’s still in the works.

    Keep up the good work– and hope you all take care of
    yourself during the coronavirus scare!

Comments are closed.