YtMonster Nedir? Nasıl Kullanılır? Güvenli midir?

[EDIT] 27:10:2018 YTMonster’a güncelleme geldi. Lütfen yeni yazımızı okuyunuz. Yeni yazımıza buradan ulaşabilirsiniz: https://simsekblog.com/2018/10/ytmonster-nedir-nasl-kullanlr.html

Ytmonster, organik izleyici gönderen, sadece youtube için kullanılan bir sitedir. Bu site sayesinde hit sayınızı artırabilir, like attırabilir ve başka kullanıcıların, sizin kanalınıza üye olmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak yorum yazdırma özelliği de bulunmaktadır ama bu makalenin yazıldığı esnada henüz beta sürecinde olduğundan yorumlar kapalıdır.

Sistem nasıl işler derseniz aslında işlem oldukça basit. Ytmonster sitesine girip üye oluyorsunuz ve üye olduktan sonra hesabınıza girdiğinizde aşağıdaki gibi bir sayfa sizi karşılıyor. (üyelik adresi aşağıdadır)

YtMonster Nasıl Kullanılır?

Bu sayfa sizin ana ekranınız. Kırmızı ile işaretlenen alanlar en önemli kısımları içermekte. Burada yer alan campaigns kısmından videolarınıza hit çekebilir, like attırabilir veya abone olmalarını sağlayabilirsiniz.

Exchange kısmından kredi kazanabilir, bu kredilerle campaigns kısmından teklif verebiliriz. Yani öncelikle kredi kazanmamız ve sonrasında o kredilerle kendi videolarımıza hit vb durumları çekebiliriz.

Orta alanda 2,889 yazan yerden kredi miktarını görebiliriz, istenen kuralları yaparsak, level atlayarak daha fazla kredi kazanma şansını da elde edebiliriz.  Sağ üst kısımdan günlük bonuslarımızı alabiliriz. 50 video izlendiğinde bu kısımdan bonus kredi kazanılabilir. lvl-1 de bonus miktarı 500 kredidir.

Tüm bunların yanında en önemli kısım ise otomatik kredi kasma sistemi. Aşağıdaki adımları sırasıyla izlerseniz, otomatik olarak video izlersiniz ve zamanla ciddi kredi kazanabilirsiniz.

Ytmonster’da Nasıl Kredi Kazanılır?

Özetlersek, sistem oldukça basit. Kredi kazanacaksınız ve bu kredileri kendiniz için kullanacaksınız. Kredi kazanmanın 2 yolu var. Birincisi exchange kısmına girip istenenleri yapmak. Örneğin; video beğenmek veya bir kanala üye olmak gibi.

Diğer kredi kazanma yöntemi ise video izlemek. Video izleme işi otomatiktir ve en rahat sistemdir. Manuel olarak kazanılan krediler daha fazla olsa da, bir süre sonra sizleri yoracaktır. Otomatik video ise kendi kendine izleyerek kredi toplar ve biriken kredileri kullanmak çok daha kolay olacaktır.

Client yazan ve üst menü de bulunan kısma  tıklıyoruz. Açılan sayfadan Open Beta yazan mavi butona tıklıyoruz ve karşımıza küçük bir pencere çıkıyor. Mozilla’da yeni sekmede açılacaktır. Bu panelde  start butonuna bastığımızda otomatik video izleme işlemi başlayacaktır. İzlediği her video için izlediği kadar krediyi size aktaracaktır. Ana sayfada, sağ kısımda bu krediler görülebilir.

Tamam, şimdi kredileri topladık ve kullanmak istiyoruz. Peki nasıl kullanırız? Daha detaylı bir anlatım için aşağıdaki resimle anlatmaya başlayalım.

YtMonster Kredi Kullanma Nasıl Olur?

Kredileri kullanmak için campaigns kısmına tıkladık. Açılan sayfada daha önce teklif verdiysek onları görebiliriz. Bu tekliflerden ilk başlarda 3 kere verebilirsiniz. Aynı anda 3 teklif verilir ve süresi dolunca yeni teklifler verilebilir. Teklifin yanında yukarı’da *‘la adlandırılan kısımdan ise teklif iptal edilebilir. Böylece verdiğiniz kredilerin kullanılmayan kısmı size geri iade edilir.

Tabi ilk kez giriyorsanız bu kısımlar sizde boş olacaktır. Teklif vermek için +New Campaigns kısmına tıklayacaksınız ve teklif verme sayfasına geleceğiz.

Karşımıza böyle bir sayfa geldi. Bu sayfayı sırasıyla ele almak gerekirse, öncelikle video url’sini (izlenme ve like için) yada kanal url’sini ( abone olunması için https://www.youtube.com/channel/UCCtJHitiFpk2cccxrZNFwtA?view_as=subscriber olan kısmın sadece kırmızı renkli olan yerini) ekleyeceğiz.

Url yazıldıktan sonra (diyelim ki hit çekmek istiyoruz) Type kısmına geliyoruz. Buradan Views kısmını seçiyoruz. Hemen altında yer alan ve 60 olarak belirlenen yerine ise video’nuzun izlenmesini istediğiniz süreyi yazıyorsunuz. Örnekte 60 saniye izlenmesi seçilmiştir.

Alt kısımda yer alan ve 500 yazdığımız yer ise izlenme sayısını belirtir. Bu seçenekleri yaparken en altta görülen kredi miktarınıza ve istenen krediye bakmanız lazım. Krediniz yeterse teklif verebilirsiniz.

Bir alt kısma baktığımızda Advanced Settings yer almaktadır. Buraya mutlaka tik koyun ve alt ayarların açılmasını sağlayın. Alt kısımda yer alan ve 50 ile gösterdiğimiz kısım, 1 saatte en fazla kaç izlenme alsın kısmıdır. Biz 50 izlenmeden fazla olmasını seçtik. Böylece izleyicileri zamana yaydık. Bir anda tüm izleyicilerin izlemesi ve sonrasında boş geçmesi yerine zamana yaymak çok daha iyidir.

Daha altta ise randomize kısmını göreceksiniz. Bu kısımda çok önemli bir kısım. Süreyi 60 olarak seçmiştik ve bu kısımda bir alt sınır belirliyoruz. Biz 45 olarak ele aldık. Yani videomuz 45 saniye ile 60 saniye arasında izlenecek ve sistem bunu her izleyecek kişi için karıştırıp verecek. Kimi 46 saniye izleyecek kimi 56 saniye, kimi 51,7 saniye izlerken kimi 59,7 saniye.

Bu sayede güvenli bir izleme alacağız. İstatistiklere 500 kişi, tam 60 saniye izlemiş yerine 500 kişi 45-60 saniye arası izlemiş mesajı vereceğiz ve böylece otomatik izlenme etkisini kaldırmış olacağız. Bu durumda çok daha  güvenli bir izleme alarak, youtube tarafından ceza alma ihtimalini ortadan kaldıracağız.

Mavi arka planla belirlenen kısım ise kredilere uygulanan kat sayıları göstermekte. Eğer sistemde aşırı yüklenme varsa kredilerin maliyeti artıyor. Örneğin bu örnekte x2 olarak gösterilmiş. Toplamda 6000 krediye mal olan bu seçeneklerin asıl maliyeti 3000 kredi olmalıydı. Ancak x2 olduğu için daha fazla kredi kesti. Buradaki kısım artıp azalabilir, çok yüksekse kredilerinizi kullanmayıp biriktirerek, sonra kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Bu sistemle ilgili önemli birkaç not:

  • Mutlaka süre sınırlamasını random olarak ayarlayın, sizin gerçek bir kullanıcı olduğunuzu gösterecektir.
  • subs kısmı çok güvenli değil, birçok kişi kredi aldıktan sonra abonelikten çıkmaktadır.
  • like kısmı oldukça iyi çalışıyor ancak abartmamakta fayda var.
  • Videolarınızın izlenme sayısını artırmak için süre sınırını düşük tutmak olumlu değildir. Örneğin 20 saniye taban izlenme süresidir ve siz hit artırmak için 20 saniye izletirseniz, video hit sayısı artar ama videonuzun kalitesi düşük görülür. Sistem videonun izlenmediğini düşünür ve sizi geri plana atar. Video uzunluğuna göre süreyi iyi ayarlayın. Asıl amacınız nedir sorusunun cevabını bilin. Hit çekmek asıl amaçsa 45 saniye civarında bir süre belirleyebilirsiniz ancak hit yanında kaliteli olmasını ve kitle tutma istetistiğinin yüksek olmasını isterseniz videonuzun süresini %70’lere çıkarınız.
  • Otomatik video izlemek için başka tarayıcı kullanabilirsiniz. Bu sayede ayarlarınız sabit kalacaktır. 
  • Youtube videolarını otomatik izleme moduna aldığınızda, youtube video panelinden görüntü kalitesini en düşük yapıp, ses kısmınıda kapatırsanız hem daha az internet kullanırsınız hem de rahatsız edici seslerin arka planda olmasını engellersiniz.
  • Sırf bu iş için bir youtube hesabı açarak, kendi youtube hesabınızın kirlenmesini önleyebilirsiniz. Atacağınız her like, yapacağınız her izleme sizin kanalınızın geçmişine etki edecektir. Alakasız öneriler karşınıza çıkacak ve alakasız abone durumları oluşacaktır. Bu yüzden yeni bir youtube hesabı ile bu işi yapmak çok daha iyi olacaktır.
Son olarak sizinle yükleme linkini paylaşalım. Aşağıda yer alan butona tıklayarak üye olabilir ve bu ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz. Ben kendime ait hesabın referans linkini paylaşacağım. Size kaybettirecek bir şey kesinlikle yoktur. İsterseniz siteye girince referanssız da kayıt olabilirsiniz.

5 thoughts on “YtMonster Nedir? Nasıl Kullanılır? Güvenli midir?

    1. Abone artırmak isterseniz geri çıkma olayı oluyor maalesef. 10 aboneden 6-7'si geri çıkıyor. Beğeni alırsanız 10 beğeninin hepsi yada 9'u kalıcı oluyor. İzleme ise %80 yansıyor.

      Abone için düşünüyorsanız yapmamanızı öneririm ancak izleme verdiğinizde, videolarınız daha çok görüntüleneceği için, abone olanlar da gelecektir.

  1. Merhaba bu sitede de anlamadığım konu level arttırma nasıl oluyor gerekli şartlarda 1000 video tarzı şeyler yazıyor tam olarak level atlama nasıl oluyor onu da paylaşabilir misiniz acaba, teşekkürler

    1. Merhaba;

      Level atlamak için sizden istenenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Level 1 olarak başlıyorsunuz ve daha sonra 1000 video izlemesi, 10 görev (videonuzu izletme, beğendirme gibi) ve 1 referans üye kaydı yapmanız gerekiyor.

      Sizden istenenleri yapmanız halinde level-2 oluyorsunuz ve video izlerken 1,05 kat puan alıyorsunuz. Ayrıca günlük 50 video izlerseniz alacağınız kredi 750 oluyor.

      level-3 olmak için 5000 video, 50 teklif, toplamda 10 referans üyesi ile twitter ve facebook'da ytmoster ile alakalı bir paylaşım yapmanız gerekiyor.

      Böyle böyle level atlayabilirsiniz. Oldukça uzun sürecektir ama level atladıkça kazancınız da artacaktır 🙂

Comments are closed.