KitSound Küp Kullanımı, Tanıtımı ve Özellikleri

KitSound Küp Resimlerini Büyük Boyutta Görmek İçin Resme Tıklayınız

 Turkcell’in 99 liradan satışa sunduğu ve geçenlerde sarı kutu kampanyası ile 9 liradan sattığı bu ürünün adı KitSound Küp.  Bu mini hoparlör sayesinde müzik dinleme kalitenizi artırabilirsiniz. Son metalden üretilmiş olması sağlamlığını artırırken, tasarım anlamında da öne çıkmasına sebep oluyor.

3,5 mm kulaklık girişi sayesinde telefona kablolu olarak bağlanabilirken aynı zamanda bluetooth üzerinden de bağlantı sağlanabiliyor. Yaklaşık olarak 10 metre çapında kablosuz olarak çalışabilmekte ve 6 saate kadar kesintisiz müzik keyfi verebilmekte.

Boyutunun küçük olması taşınabilir olmasını sağlarken sizi yanıltabilir. Çıkan sesi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. Kendisi küçük ama çıkardığı ses bir hayli büyük. İsterseniz birçok küpü birbirine bağlayarak çok daha etkin bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sadece telefon için kullanmak zorunda da değilsiniz, bluetooth sayesinde bilgisayara bağlanabilir yada kablolu olarak sürekli bağlı kalabilirsiniz.

Kutu içeriğine gelirsek, 4 parçadan oluşmaktadır.

  1. USB şarj kablosu
  2. KitSound Küp hoparlör
  3. Kullanım kılavuzu
  4. 3.5 mm bağlantı kablosu

Özellikleri

  • Ağırlık: 108 gr
  • Ebat: 50 x 50 x 50 mm
  • Malzeme: Som metal
  • Bağlantı Şekli: Bluetooth, hat girişi, hat çıkışı
  • Bağlantı: 3.5mm Jack
  • Çıkış: 3V
  • Maksimum Süre: 6 saate kadar
  • Kablosuz bağlantı maksimum mesafe: 10 metreye kadar


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kullanımı 


Kullanım kısmı aslında oldukça kolay ancak ilk kez elinize aldığınızda ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Öncelikle USB üzerinden şarj etmeyi deneyebilirsiniz. İster bilgisayarınızın USB girişinden şarj edebilir, isterseniz de herhangi bir USB adaptör kullanabilirsiniz.

4 Saatte enerjisi full olmaktadır. Şarj olmaya başladığında led ışığı kırmızı olacaktır, şarj olduğunda ise ışık sönecektir.
Bluetooth bağlantısı sağlamak isterseniz yapmanız gerek, play/stop butonuna 2 saniye kadar basılı tutmaktır. Bu esnada bir ses çıkacak ve bluetooth özelliği açılmış olacaktır. Bilgisayarınızdan, telefonunuzdan yada herhangi bir cihazdan bloetooth araması yapabilirsiniz. Aradığınızda cihazın adını göreceksiniz ve bağlanarak müzik keyfine geçebilirsiniz.

Küp oldukça küçük olduğu için fazla yer tutmaz ve taşıması kolaydır. Sesi ise oldukça kaliteli ve yüksek çıkmaktadır.

Bu cihazın deterjan gibi temizlik malzemeleri ile temizlenmemesi gerekiyor, temizleme işlemini kuru yoldan yapmalısınız. Cihazda yaşanacak bir problem halinde cihazın açılmaması ve servise verilmesi gerekiyor. Bu uyarıları kullanım kılavuzunda görebilirsiniz. Tek sıkıntısı ise ingilizce olması ve bilmeyenlerin bu hususta zorlanması.

Lütfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın. Soru ve görüşleriniz için aşağıda yer alan yorum kısmını kullanabilirsiniz.

Nereden Satın Alabilirim?
Turkcellhttps://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/kitsound-kup-bluetooth-hoparlor
Amazonhttps://www.amazon.co.uk/KitSound-Universal-Portable-Speaker-Smartphones-Blue/dp/B00LGV09OO


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 thought on “KitSound Küp Kullanımı, Tanıtımı ve Özellikleri

Comments are closed.