Binance Hesabı Nasıl Kullanılır? Nasıl Para Yatırılır ve Çekilir

Bir önceki makalemizde Türkiye’den nasıl BTC alabileceğinizi Paribu borsası üzerinden göstermiştik. Paribu’da sadece BTC alınıp satılabildiği için diğer kripto paraların alınmasına müsaade etmiyor. Bu sebeple başka bir kripto para cüzdanına ihtiyacımız var.

İşte bu noktada karşımıza Binance borsası çıkıyor. En büyük hacme sahip olan bu borsada çok sayıda kripto para bulunmakta. Yatırımlarınızı sadece bicoin’de tutmak yerine diğer kripto paraları da değerlendirmek isteyen yatırımcılar bu borsayı kullanmaktalar.

Binance üyelik adresi: Bu adresten üye olabilirsiniz.

Bu borsa nasıl kullanılır ve para aktarımı nasıl yapılır sorularına cevap verebilmek için bir video hazırladık. Bu video görsel ve yazılı olarak size tüm cevapları verecektir. Buradan yazmaktan daha etkili olacağı için detayları videoda paylaştık.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ancak unutulmaması gereken bazı meseleler var. Bunlardan ilki bu borsadan önce BtcTürk yada Paribu gibi bir Türk borsasına kayıt olmanız ve buradan BTC almanız gerekiyor. Aldığınız bu BTC’yi nasıl Binance hesabına atacağınız videoda yer almakta.

İkinci mesele ise kazancınızın nasıl hesaplanacağı hususu. Bir kripto para aldığınızda ortaya ilginç bir tablo çıkmakta. Siz TL ile Bitcoin aldığınızda aslında dolar bazında Bitcoin almış oluyorsunuz. Bu BTC ile başka bir kripto para aldığınızda ise o kripto paranın hem dolar cinsinden değeri oluyor hem de BTC üzerinden değeri oluyor. Bu kripto paralar ise “genelde” BTC ile alındığından hesaplama yapmak oldukça karmaşık olabiliyor.

Örneğin 500 TL karşılığında BTC aldığınızda ve daha sonra Dolar yükselirse BTC’nizde de değerlenme olabiliyor. Çünkü siz TL olarak aldınız. Bir diğer mesele ise diyelim ki Ripple adında bir kripto para aldınız. Bu kripto para değer kazanırsa ve ayrıca BTC değer kazanırsa bu sefer çift kazanç sağlamış olursunuz.

BTC değer kaybederken Ripple değer kazanırsa bu seferde hem kazanır hem kaybedersiniz. Hangisinde olduğunuza göre değişir. Aslında olay basit olsa da site içinde nereye bakacağınızı bilmiyorsanız kafanız karışacaktır.

Yapmanız gereken aslında çok basit. İlk önce kazancınızın en son ne ile ölçecekseniz ona göre hesap yapın. Mesela Türk Lirası olarak hesaplayacaksanız 500 TL’ye aldığınız bitcoin’in değerini hesaplama yoluna gidin. Daha sonra diğer kripto paraları da bu hesapla alın ve satın.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Alım satım yaparken düşük fiyata alıp daha yüksek fiyata satacaksınız ve kazanç sağlayacaksınız ANCAK komisyon ücretlerini de hesaba katmalısınız. Hem Binance borsasında hem de Türkiye’de işlem yapan Paribu gibi bir borsada komisyon ödemesi olacak.

Tüm bunlara ek olarak sizin para yatırmanız esnasında yapılan veya para çekme esnasında yapılan banka kesintisi de olabilir. İşte tüm bunlar hesaplanmadan yapılacak işlemler sizi zarara uğratabilir. Bu sebeple 3-4 lira kar amacı güderek bu iş yapılmamalıdır.

Videoda hesaplama ile ilgili küçük bir bilgi de verilmekte. Lütfen videoyu izleyiniz ve lütfen paylaşarak destek olunuz. Aşağıdaki video açılmıyorsa, video altında youtube linkine tıklayabilirsiniz.

Binance üyelik adresi: Bu adresten üye olabilirsiniz.

YOUTUBE üzerinden izlemek için: https://youtu.be/cSe_2lfQe-A

Lütfen soru ve görüşlerinizi aşağıda paylaşın. Herkese bol kazanç dolu bir yeni yıl dilerim.

2 thoughts on “Binance Hesabı Nasıl Kullanılır? Nasıl Para Yatırılır ve Çekilir

  1. Acilen kredi için bugün başvurun: ([email protected]) Dikkat lütfen: Mali açıdan yoksun mısınız? Faturaları ödemek veya bir ev satın almak için bir krediye ihtiyacın var mı Veya İşinizi Artırın? Şimdi bir kredi başvurusu yapın ve onay alın. Her çeşit krediyi% 3'lük indirilmiş faiz oranı ile sunuyoruz. Sizin Talep ve Mali Başarı bizim amacımız olduğundan, borç programımız çok doğrudan ve esnektir. İLGİLİ OLURSANIZ, daha fazla bilgi için şu anda bize E-posta ile ulaşın: ([email protected]) Bize şu adrese e-posta gönderin: [email protected]

Comments are closed.