YTUBEY Nedir? Nasıl Kullanılır?

Youtube’da etkinliğini artırmak isteyenler için daha önce çok sayıda paylaşım yapmıştık. Bunlardan Linkcollider, YTMonsterWebsyndic ve AddMeFast öne çıkanlar. Bu paylaşımlarda youtube kanalınızın etkisini artırmak için kullanabileceğiniz yöntemlerden bahsetmiştik.

Dört siteyi kullanarak üye kasabilir, like alabilir, yorum alabilir ve hit artışı sağlayabilirsiniz. İşin güzel tarafı ise bu siteleri doğru kullanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

Peki bu dört siteye ek olarak sunulacak başka bir site var mı derseniz cevabımız evet olacaktır. Rusya’da kullanıma geçen ve Türkiye’den de faydalanabileceğiniz bir youtube odaklı siteden bahsetmek istiyoruz.

YTUBEY Nedir? 

Sitenin adı YTUBEY. YTMonster tarzında ve sadece youtube için kullanılabilir görünse de twitter ve google+ gibi siteler içinde destek sunuyor ama ilgi alanı youtube. Bu sitede kazanacağınız puanları kendi youtube kanalınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

YTUBEY Güvenli mi?

Kullandığı yöntem organik (gerçek kullanıcı) olduğu için ciddi bir sorun teşkil etmez.

YTUBEY Nasıl Kullanılır?

Öncelikle kayıt olmanız gerekiyor. YTUBEY sitesine girip buradan kayıt olabilirsiniz. Kayıt işleminin ardından kendinize ait bir sayfaya giriş yapacaksınız. Burada yer alan menüyü kullanarak kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. 
Öncelikle size kredi lazım. Bu krediyi parayla satın alabilirsiniz ancak bu yola gerek yok. Diğer sitelerde olduğu gibi bazı görevleri yaparak yada otomatik izleme yaparak kazanabilirsiniz. İsterseniz Perform Task yazan kısma girip sizden istenenleri yapabilir yada sitede sağ üstte yer alan Open Client butonuna tıklayarak otomatik izleme panelini açabilirsiniz.
Kazandığınız kredileri menüde yer alan my task kısmından add task‘a tıklayarak kullanabilirsiniz. Kullanımla ilgili daha detaylı bilgi için lütfen resimleri inceleyiniz. Üstlerine tıklayarak tam ekran yapabilirsiniz.

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 thought on “YTUBEY Nedir? Nasıl Kullanılır?

Comments are closed.